Zurich

Brasserie

Al sinds 2000 is “de Zurich” een begrip op het Antwerpse Zuid. Door de handige ligging op de Vlaamse Kaai -aan de historische Gedempte Zuiderdokken- trekt onze zaak al jaren een trouw en verscheiden publiek.

De gerechten die we serveren worden in onze eigen keuken bereid met dagverse ingrediënten. Iedere werkdag bieden we u een goedkope dagschotel aan. Naast onze vaste kaart is er ook een uitgebreid suggestiebord.

U bent welkom voor een rustig ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner, of gewoon voor een kop koffie of een glas wijn.  Aan de toog vindt u ook alle toonaangevende Belgische kranten. 

We hopen dat u zich in “de Zurich” thuisvoelt en waarderen uw op en aanmerkingen.

Al sinds 2000 is “de Zurich” een begrip op het Antwerpse Zuid.

Door de handige ligging op de Vlaamse Kaai -aan de historische Gedempte Zuiderdokken- trekt onze zaak al jaren een trouw en verscheiden publiek. De gerechten die we serveren worden in onze eigen keuken bereid met dagverse ingrediënten.

Iedere werkdag bieden we u een goedkope dagschotel aan. Naast onze vaste kaart is er ook een uitgebreid suggestiebord. U bent welkom voor een rustig ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner, of gewoon voor een kop koffie of een glas wijn.  Aan de toog vindt u ook alle toonaangevende Belgische kranten. 

We hopen dat u zich in “de Zurich” thuisvoelt en waarderen uw op en aanmerkingen.